Personlig træning

 

 

 Personlig træning handler om meget mere end blot vægttab og styrketræning; det handler om den personlige udvikling på alle fronter. Har du en krop, du føler dig tilpas, stærk og sund i, vil det kunne overføres til alle andre aspekter i din hverdag.

 

 

ALLE FORLØB INKLUDERER

  • Opstartssamtale a' 45 min varighed

  • Fedt % måling, billeder og kropsmål

  • Kostplanlægning/koststrategi med løbende justeringer, i forhold til fremgang og mål. 

  • Du får skræddersyede træningsprogrammer, der passer til dine individuelle mål (fedtforbrænding, styrke eller øget muskelmasse) og som ændres efter behov (ca. hver 4-6 uge).

  • Sparring igennem hele forløbet via mail el. messenger

12 UGER

24 UGER

48 UGER

1 TRÆNING OM UGEN

6.000,- / 500/time

11.400,- / 475/time

21.600,- / 450/time

2 TRÆNINGER OM UGEN

11.400,- / 475/time

21.600,- / 450/time

38.400,- / 400/time

3 TRÆNINGER OM UGEN

16.200,- / 450/time

30.600,- / 425/time

54.000,- / 375/time

4 TRÆNINGER OM UGEN

20.400,- / 425/time

38.400,- / 400/time

67.200,- / 350/time

5 TRÆNINGER OM UGEN

24.000,- / 400/time

45.000,- / 375/time

78.000,- / 325/time

Ratebetaling: Her pålægges gebyr på 100,- pr rate.

 

 

HVORDAN BESTILLER DU?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker noget specificeret, så tøv ikke med at kontakte kontakte os her hvor du skriver lidt om dig selv, hvem du ønsker som din personlige træner, hvad dit mål er. 

Vi kan også altid mødes til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

 

MØD VORES PERSONLIGE TRÆNERE: 

 

 Det ultimative mål for mig er at mine klienter skal opnå deres mål samt opdage deres potentiale, realisere deres styrke, afprøve deres grænser og udvikle en kraftfuld tankegang, der vokser gennem målrettet fysisk træning.

Jeg ønsker at inspirere og motivere dig til at få en passion for livet, som er fyldt med handling, styrke, lidenskab, ydeevne og lysten til at maksimere din hverdag.

Jeg er yderst erfaren og bruger en bred vifte af metoder til at hjælpe mine klienter til at nå deres personlige mål, herunder fokus på optimal mobilitet, styrketræning, personlig coaching samt livsstilsændringer som søvn, ernæring og stresshåndtering.

Min passion er at hjælpe mine klienter med at nå deres mål, om det måtte være vægttab, øget styrke eller en sundere livsstil. Jeg elsker at se en person ende med at leve livet fuldt ud og få den krop og det liv de altid har drømt om. 

Læs mere om Katrina her.
 

 


Hej! Jeg hedder Line Schjønning Mikkelsen. Jeg er 24 år og bor sammen med min kæreste i Randers. Jeg har en kandidat i idræt
fra Aalborg Universitet, og interesserer mig for motion, sundhed og coaching.

I min fritid bruger jeg meget tid på styrketræning og poledance, men elsker alt fra at læse en god bog, bage kager, omdekorere mit hjem, tilbringe tid med familien, lave negle eller passe mine blomster.

Som personlig træner vil jeg hjælpe dig med at opnå dine drømme samt at gøre kost og motion overskueligt i en travl hverdag.

Jeg går ind for tankegangen om hjælp til selvhjælp - for du kan godt selv!

Jeg hjælper dig bare på vej. Jeg glæder mig helt vildt til at hjælpe netop dig til en mere sund og glad hverdag, hvor du føler dig i balance med din krop.

 Læs mere om Line her.

 

 

 


Jeg specialiserer i livsstilsændringer og at gøre dig bomstærk gennem stærk mandstræning.
Jeg fokuserer på at give dig værktøjer til at blive en stærkere og sundere udgave af dig selv, ved at altid kombinere hård træning med et godt grin. Vælger du mig som træner, er du sikker på at blive udfordret og blive meget klogere på din egen krop.

Jeg er uddannet personlig træner på Fitness Institute og har derudover selv trænet i mere end 10 år, hvor jeg samtidig har tilegnet mig viden inden for træning, kost og sundhed.

Jeg brænder for at skabe resultater og går ikke ind for quick fixes, men ønsker at lære dig, hvordan du selv kan beholde og forbedre dine resultater med træning og god kost.

 

Læs mere om Thomas her.