Tagged "Personlig træning"


Lise kan virkelig anbefales som personlig træner ved Træneriet!

Træneriet

🌸Navn: Stephanie Graversgaard Schor

🌸Alder: 24 år
Inden opstart på forløbet: 
Inden jeg startede forløb ved Træneriet havde jeg prøvet alle former for træning og sundhedsforløb. Jeg manglede noget der udfordrede mig og noget der gav mig en succesfølelse. Noget der gav mig følelsen af fællesskab og at ens vægt ikke er alt.

🌸Målsætning: Min målsætning var/er at tabe mig, at lære teknikken bag træningsøvelserne og at få nogle venskaber. Jeg ville også gerne lære at bryde nogle grænser.

🌸Anmeldelse: Jeg elsker at have Lise som personlig træner ved WW forløbet. Hun presser en og får en til at føle at man er god nok. Jeg har altid kæmpet med min selvtillid - men følelsen efter hver træning er en følelse af succes. En følelse af, at man kan mere end hvad man tror og en følelse af fællesskab. Jeg elsker at man bliver presset og jeg har allerede brudt flere af de grænser der sad dybt i mig. Jeg glæder mig til at se hvad det kan blive til og derfor er jeg fortsat på level 2 af Women Warriors.

🌸Træneriet og dets personlige trænere og forløb kan virkelig anbefales - det har hjulpet mig på mange måder. Det er det bedste træningssted/forløb jeg nogensinde har prøvet og Lise kan virkelig anbefales som personlig træner ved Træneriet!

/ Stephanie

Læs mere →

Randers bedste personlige træner, som har presset mig lige til grænsen hver gang

Træneriet

Halveret fedt procent, blevet brølstærk og startet ny livsstil

"Jeg er blevet fanget af det - det gør mig glad"

Patrick havde et stort ønske om en bedre livsstil og at smide de usunde kilo han havde for meget. Derudover havde Patrick også fået en lille pukkel ryg, efter mange timer i kontorstolen og dette skulle rettes op.  Der er ingen tvivl om at han er et meget dedikeret menneske, og når han sætter sig noget for, så bliver det gennemført.

På de første 12 uger fik han halveret sin fedt procent fra 24% til 12%. Men da Patrick også nyder at give den gas til træning og faktisk er brølstærk så rykkede målsætningen sig hurtigt til at blive stærk og få mere muskelmasse. Jeg var så heldig at Patrick valgte at fortsætte yderligere 4 måneder sammen med mig.

Patrick er gået fra aldrig at have trænet før, til at løfte over sin egen kropsvægt i dødløft i sæt. Derfor fokuserede vi på tunge basis løft kombineret med supportøvelser og en smule interval. Så ren udseendsmæssigt har han ændret sig markant, men er samtidig blevet bumstærk.
Patricks historie og oplevelse med forløbet:
Patrick flyttede til Randers for lidt over 3 år siden, da han blev tilbudt en elevplads som IT-Supporter ved Danish Crown, hvor han til daglig sidder på kontor og administrer deres servere. Som han selv siger har han nogle af verdens bedste kolleger – men det er ikke et job hvor jeg er særlig aktiv i løbet af dagen.
”Så efter et par måneder startede jeg med at løbe on/off. Jeg startede egentligt kun med at løbe fordi mange af mine kollegaer gjorde det, så det var egentlig mest for den sociale del jeg gjorde det”
For et par måneder siden gik det op for ham at der skulle ske noget nyt, han var kørt fast, var konstant træt og energi niveauet var helt i bund. Patrick besluttede at han skulle have en personlig træner hvis han skulle nå hans mål.
”Nu har jeg trænet i godt 6-7 måneder – med Randers - hvis ikke verdens - bedste træner, som har presset mig lige til grænsen hver gang – til at starte med skulle jeg tvinge mig selv til at komme afsted, nu kan det være lyspunktet på en dårlig at dag at få lov til at træne! - Specielt den første måned var rigtig hård, det var noget helt andet min krop skulle vende sig til, men det var en livsstilsændring som jeg er virkelig glad for nu. Nu har jeg altid en masse grønsager, skyr og æg i køleskabet, og jeg har altid nogle gulerødder med i min taske til når jeg bliver sulten”
"Du fortjener en masse ros for at altid at være super venlig og fuld af overskudt og energi, selv om at jeg ikke altid var lige frisk :) - Alt i alt har du gjort et fantastisk job, og jeg kommer virkelig til at save "Ond Onsdag" med dig "
"Jeg har fået så meget mere energi efter jeg er begyndt at træne og spise sundt, og jeg går ikke sukker kold i løbet af dagen mere. Fremadrettet vil jeg helt klar blive ved med at spise sundt og træne, ikke fordi jeg skal, men fordi jeg er blevet fanget af det - det gør mig glad ”
Læs mere →

Personlig træner der formår at presse en, så man er yder sit bedste og skaber resultater

Træneriet

Jeg har haft et tolv ugers forløb med to ugentlige træninger med Katrina
sideløbende med at jeg har deltaget i hendes ti ugers udendørs bootcamp i
sommers.

Jeg var særdeles glad for bootcampen, da Katrina formåede at flytte mine grænser, vise at træning med egen kropsvægt er hårdt og tilpasse træningen, så den pressede os individuelt i forhold til det niveau vi hver især befandt os på.

Jeg håber inderligt at Katrina laver endnu en udendørs bootcamp til sommer, så jeg kan tilmelde mig og komme i gang med træning efter fødslen af min søn sidst i maj 2017

Endvidere er jeg tilhænger af, at Katrina er en god lytter, der tager hensyn til at man ikke er perfekt. Særligt havde det stor betydning for mig, at Katrina italesatte det som hun så, også selvom det medførte sved og tårer under mit forløb hos hende.

Derudover formår Katrina at presse en, så man er yder sit bedste og skaber resultater. I den forbindelse er Katrina realistisk i forhold til hvad man kan, og får en til at indse at man kan mere end man måske troede.

Derudover vil jeg gerne anbefale Katrina, da hun formår at gøre noget helt særligt for dem der er i forløb hos hende, ikke kun som træner, men også menneske. Katrina er mere end et kønt ansigt og flot krop - hun er et smukt menneske, der gerne vil (og formår) at gøre en forskel for andre

Læs mere →

Katrina er en super frisk pige, som vil hendes klienter det bedste.

Træneriet

Katrina er en super frisk pige, som vil hendes klienter det bedste. Hun vil gerne, at man kan se resultater hele tiden, og tager gerne en snak med en, hvis hun kan se at det går den forkerte vej. Det kan til tider være nogle hårde snakke, fordi der ved mig stadig er mange barrierer indeni mig, som siger jeg ikke kan.

Katrina er dog god til, at give en high-five, og sige:
"hold kæft, hvor gør du det godt, og prøv lige at se dig selv, hvor god du egentlig er."

Hun er hudløs ærlig, og det er godt til mig. Derudover så er man ikke bare en eller anden, som kommer én gang om ugen og træner med hende i en time. Hun spørger indtil, hvordan det går på arbejde, og hvad man vil fremadrettet. Det gør det mere hyggeligt at træne, når man kommer til at kende hinanden på et mere personligt plan.

Jeg vil lige give et andet eksempel på, hvor meget hun går op i, at man har det godt og gør de ting, som man gerne vil. Til en af træningerne, så havde vi en lang og følsom samtale omkring, de ting som fylder meget i mit hoved. Blandt andet, så bliver jeg udlært 28. Februar, og ved ikke helt, hvad jeg gerne vil. Katrina tog sig tid til, at spørge ind til hvad jeg godt kan lide.

Jeg fortalte så, at jeg godt kan lide at rejse, og at jeg bliver en helt anden person, når jeg er udenlands. Jeg fortalte, at jeg godt kunne tænke mig, at være rejseguide, men bare ikke troede på, at jeg kunne fordi, jeg ikke er så god til engelsk og sprog generelt. Hun gav mig en app, hvor man dagligt kan øve sig i engelsk. Hun har dermed gjort, at jeg tror noget mere på, at jeg kan – man skal bare øve sig. Så når jeg er færdig udlært til februar, så er målet at jeg har tabt mig yderligere 10 kg, og min selvtillid er kommet igen.

Derudover, så læste hun min ansøgning igennem, og kom med rettelser dertil – Det kalder jeg at man går op i sine klienter!

Hvis du går og leger med tanken om, at starte et forløb op med en personlig træner, så kan jeg varmt anbefale Katrina! En rigtig motiveret træner, som man kan spørge til råds omkring alt, og som er god til at lære fra sig angående trænings teknik og kost.

Mvh. Anne-Mette

 

Læs mere →