Hun er en super dygtig coach! Katrina Sommer - Personlig træner

Træneriet

Jeg har kørt et forløb ved Katrina på 24 uger. 


Mit mål var at blive stærkere, får styr på min dumme ryg og få det bedre med mig selv. Jeg har altid været aktiv med holdsport og ”hygge” fitness, men med Katrina som min træner, har jeg fået styr på teknik, fundet ud af hvad jeg kan lide, hvad jeg er god til og ikke mindst at jeg kan meget mere end jeg selv tror jeg kan.

Det har været en rutsjebane tur med fysiske og psykiske udfordringer – dumme skader/set-backs og en ny måde a
t tænke/leve på, hvor hovedet ikke altid kunne følge med. Mit fokus har hele tiden været at blive stærkere (hvilet jeg er blevet) og få styr på min ryg (som nu 90 % af tiden er uden smerter), men bonus var at der også skete positive forandringer med min krop (øget muskelmasse og tabte cm.).

Jeg har fået meget mere selvtillid, meget større træningslyst og viden om generelt sundhed/træning/kost! Katrina her gennem hele forløbet støttet mig, presset mig og lyttet til mig og mine tanker.

Hun er en super dygtig coach og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – uanset om det er styrke, vægttab eller bare fordi du vil være god ved dig selv.

Nye →