Den bedste personlig træner i Randers - Katrina Sommer

Træneriet

Fra start til slut af mit forløb er jeg ændret til det positive. Fra at være en stille genert usikker pige, til at være en glad pige med troen på at alt nok skal gå. Jeg er ikke helt så genert mere og er blevet mere udadvendt. Bedst af alt er jeg er blevet gladere for mig selv.

Katrina er hende der tror på en når man selv har mistet troen på det hele. Hende der lytter, motivere og støtter. Hun giver altid det sidste skub og formår at få en til at tro på sig selv, at man godt kan og fortjener det. Hun tror på en fuldt ud – selv når venner / familen ikke engang tror på en.

Jeg har kun gode ord at sige om Katrina og forløbet selvom jeg til tider under træningen ikke har vært helt glad for hende  Men på den gode måde. Tough love – som hun siger!

Mit forløb og erfaring: 
Jeg kontaktede Katrina med henblik på et vægttab og en sundere livsstil. Jeg vidste nemlig at jeg ikke havde rygrad til selv at gennemføre et vægttab, og manglede meget viden omkring kost og træning. Dog vidste jeg udmærket godt at den livsstil jeg kørte, absolut ikke var den sundeste. Det var daglig slik, sodavand og et par gange om junkfood om ugen.

Jeg har vært meldt ind i diverse fitness centre hvor det kun var cardio maskinerne jeg brugte, og det var kun den første måned som var sjov, så jeg betalte ud til ingenting for jeg kom aldrig afsted. Styrketræning var var et andet univers for mig og jeg følte mig så slap i armene - Ja jeg kunne ikke engang løfte en 2 kg håndvægt.

Mit mål var et vægttab på 10-12kg. Jeg kom under målet og det var en kæmpe succes. I starten var det tallet på vægten som betød mest for mig. Men Katrina bankede ind i hoved på mig efter laaang tid, at jeg ikke skulle kigge på det tal som stod på vægten, men se kroppens ændringer og mig som helhed. For selvom vægten ikke rykkede sig i en periode røg centimeterne. Juhuuu!

At starte et forløb med Katrina er noget af det bedste som jeg har gjort. Jeg fik en god viden om kostsammensætning og træning.
Da træningen startede var jeg total uvidende om alt hvad der omhandlede styrketræning. Bænkpres, squat, dødløft - ja alt hvad der ikke var et løbebånd eller en romaskine kendte jeg ikke til. Til at starte med var det uden kilo på og jeg var ved at dø under hver træning. Kæft det var hårdt! Jeg følte kontant at jeg ikke kunne klare det. Men jo jeg kunne godt når Katrina stod ved siden af og blev ved med at motivere mig til at forsætte og pludselig havde jeg måske taget 5 gentagelser mere end jeg selv troede på at jeg kunne.

Takket være hjælpen fra Katrina er jeg nået så langt at jeg selv træner fast fire gange om ugen. Katrina står stadig for at lave mine træningsprogrammer, dem vil jeg have svært ved at slip på. Det er dejligt at have noget at gå efter. Jeg træner nu for at blive stærkere.

Selvom Katrina Ikke længere er min personlige træner så er hun altid klar på en snak via mail eller fysisk nede i studiet hvis det er det jeg har behov for. Hun presser mig stadig til at yde mit bedste og siger selvom hun ikke er der under ens træning – så kan Nanna godt aligevel. I pressede situationer lader jeg som om hun står ved siden af mig og hepper på mig. 

 

← Tidligere Nye →