Randers bedste personlige træner, som har presset mig lige til grænsen hver gang

Træneriet

Halveret fedt procent, blevet brølstærk og startet ny livsstil

"Jeg er blevet fanget af det - det gør mig glad"

Patrick havde et stort ønske om en bedre livsstil og at smide de usunde kilo han havde for meget. Derudover havde Patrick også fået en lille pukkel ryg, efter mange timer i kontorstolen og dette skulle rettes op.  Der er ingen tvivl om at han er et meget dedikeret menneske, og når han sætter sig noget for, så bliver det gennemført.

På de første 12 uger fik han halveret sin fedt procent fra 24% til 12%. Men da Patrick også nyder at give den gas til træning og faktisk er brølstærk så rykkede målsætningen sig hurtigt til at blive stærk og få mere muskelmasse. Jeg var så heldig at Patrick valgte at fortsætte yderligere 4 måneder sammen med mig.

Patrick er gået fra aldrig at have trænet før, til at løfte over sin egen kropsvægt i dødløft i sæt. Derfor fokuserede vi på tunge basis løft kombineret med supportøvelser og en smule interval. Så ren udseendsmæssigt har han ændret sig markant, men er samtidig blevet bumstærk.
Patricks historie og oplevelse med forløbet:
Patrick flyttede til Randers for lidt over 3 år siden, da han blev tilbudt en elevplads som IT-Supporter ved Danish Crown, hvor han til daglig sidder på kontor og administrer deres servere. Som han selv siger har han nogle af verdens bedste kolleger – men det er ikke et job hvor jeg er særlig aktiv i løbet af dagen.
”Så efter et par måneder startede jeg med at løbe on/off. Jeg startede egentligt kun med at løbe fordi mange af mine kollegaer gjorde det, så det var egentlig mest for den sociale del jeg gjorde det”
For et par måneder siden gik det op for ham at der skulle ske noget nyt, han var kørt fast, var konstant træt og energi niveauet var helt i bund. Patrick besluttede at han skulle have en personlig træner hvis han skulle nå hans mål.
”Nu har jeg trænet i godt 6-7 måneder – med Randers - hvis ikke verdens - bedste træner, som har presset mig lige til grænsen hver gang – til at starte med skulle jeg tvinge mig selv til at komme afsted, nu kan det være lyspunktet på en dårlig at dag at få lov til at træne! - Specielt den første måned var rigtig hård, det var noget helt andet min krop skulle vende sig til, men det var en livsstilsændring som jeg er virkelig glad for nu. Nu har jeg altid en masse grønsager, skyr og æg i køleskabet, og jeg har altid nogle gulerødder med i min taske til når jeg bliver sulten”
"Du fortjener en masse ros for at altid at være super venlig og fuld af overskudt og energi, selv om at jeg ikke altid var lige frisk :) - Alt i alt har du gjort et fantastisk job, og jeg kommer virkelig til at save "Ond Onsdag" med dig "
"Jeg har fået så meget mere energi efter jeg er begyndt at træne og spise sundt, og jeg går ikke sukker kold i løbet af dagen mere. Fremadrettet vil jeg helt klar blive ved med at spise sundt og træne, ikke fordi jeg skal, men fordi jeg er blevet fanget af det - det gør mig glad ”
Klient resultater Personlig træning

← Tidligere Nye →