Tagged "Personlig træning randers"


Women Warriors Øvede Bootcamp

Træneriet

 

BOOK DIN PLADS PÅ ET ØVET HOLD OG SPAR ENTEN - 25% eller - 35%

Du sparer ialt 2586,- ved tilmelding med koden: WARRIOR25
Du sparer ialt 3984,- som Battletested Warrior  (skriv til din træner for at få oplyst koden) 

 

Du får altså 24 ugers træning fra uge 2 til og med uge 26.
Warrior25 =  6 x 1424,- 
Battledtested = 6 x 1236,- (For dig der har gået der 1 år)
Normal pris er 6 x 1900,- 

Rabatkode skal oplyses under kundeinformation ved tilmelding.

Vi har skåret ned for antallet af rater og derfor bliver rate prisen pr gang lidt højere. Men vi har ikke forhøjet den samlede total pris. 

 

TIRSDAG OG TORSDAG v. Line

06.00-07.00 BOOK 

16.00-17.00 BOOK 

17.15-18.15 BOOK 

18.30-19.30 BOOK  

 

TIRSDAG OG TORSDAG v. Nicole 

07.00-08.00 BOOK 

17.15-18.15 BOOK   

18.30-19.30 BOOK 

19.45-20.45 BOOK

 

MANDAG & ONSDAG. Katrina

05.45-06.45 BOOK 

16.45-17.45 BOOK 

18.00-19.00 BOOK 

Bootcampen varer 24 uger (uge 2-26) 


Øvede hold = Er kun for tidligere Women Warriors eller kvinder med god grundform, samt at du skal have skiftet bekendtskab med dødløft, squat, bænk. 
Kontakt os for at høre om du er egnet til dette hold her 


Du har 14 dages fortrydelsesret efter din booking, herefter er din booking bindende ! Dette gælder også selvom at betalingen er ratebetaling dvs. at det samlede beløb betales under alle omstændigheder. Det er dog muligt at sælge eller videregive din plads til en anden kvinde, hvilket du selv står for.


Hvis din personlige træner er forhindret i dagens undervisning, vil én anden dygtig træner være stand-in.

Er du forhindret i at deltage til én eller flere træninger, pga. ferie, sygdom eller andet, tilbydes der ikke rabat eller afslag i prisen, og det er heller ikke en mulighed at deltage på et andet hold. Udeblivelse fra en gruppetræning kan ikke erstattes af personlig træning. Ændringer i persondata som f.eks navn, adresse og e-mail bedes du venligst oplyse til Katrina Sommer. 

Tilmelding efter først-til-mølle princippet. Er dit ønskede hold fyldt, så kan du skrive en besked her om at komme på ventelisten eller jeg kan kontakte dig med et alternativ.  

Minimum 6 deltagere pr. hold for at holdet bliver gennemført. 

 

 
Læs mere →

Bootcamp i Randers

Træneriet

Hvorfor deltage på en bootcamp? En bootcamp er for dig, der søger den seriøse træning, men samtidig også den gode stemning, man ofte ser i hold sport. Med et bootcamp forløb i Træneriet vil du sammen med ligesindede deltagere få en god og seriøs mængde træning, hvor humøret er højt, og hvor vi sammen kan motivere hinanden til at skabe bedre resultater.

At deltage på en bootcamp i Randers kan for mange være et fantastisk værktøj. Du har mulighed for at snakke, diskutere og dele viden med personer, som ofte er i samme båd som dig selv. At træne sammen som et fællesskab, skaber energi og glæde i træningen og det kan alt sammen hjælpe dig på vej – både under forløbet, men også efter bootcamp forløbet er slut.Byens bedste bootcamp - Anderledes, end hvad du før har set eller prøvet!

Vi har udviklet et bootcamp koncept, som strækker sig langt over standarden i forhold til, hvad du ellers ser i diverse centre. Med vores bootcamp går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi afvikler små hold og oftest i samarbejde med andre trænerer for at holde kvaliteten super høj. Vi ønsker, at vores bootcamp forløb skal minde om et helt normalt 1-1 Personlig træner forløb – et bootcamp forløb hvor du stadig kan få den nødvendige coaching og vejledning.
Måden vi strukturerer vores bootcamp på, gør det muligt for os at give dig den mængde opmærksomhed, det kræver for, at du føler, du kan komme i mål.


Her får du en energisk, punktlig og dedikeret personlig træner. Jeg har fået bedre styr på den rette teknik, samt hvordan jeg varierer min træning. Det er fantastisk at mærke en klar udvikling; jeg er blevet meget stærkere – ikke kun fysisk, men også mentalt. / Christina Nielsen

 

Bootcamp med fokus på seriøs træning i Randers – en sjov og anderledes måde at træne på. 

Et bootcamp forløb skal være sjovt, lærerigt, motiverende og ikke mindst resultatgivende. Vi sørger for at skabe rammerne for et fedt træningsmiljø, der kan opfylde disse krav. På vores bootcamp i Træneriet er der seks til otte deltagere, som alle har samme mål. Det skaber tryghed og en afslappet atmosfære. Vi vælger også at holde deltagerantallet nede for at gøre bootcamp forløbet mere intimt og personligt. Så er du til seriøs træning med et twist af hygge, så lover vi dig, at du ikke bliver skuffet!

 

Træneriet's bootcamps i Randers er en form for 'miniuddannelse' i korrekt  styrketræning. Deres trænere er dybt passioneret for at lære fra sig og møder hver af os på vores eget niveau. Tak for jer! / Mia 

 

Forskellige fokuspunkter til forskellige behov - Er dit mål at tabe dig er vores bootcamp også den rette løsning for dig. For hvis dit fokus er vægttab så tager vi udgangspunkt i vægttab, og vi vil gøre vores bedste for at skabe et fantastisk træningsmiljø, der motiverer dig. At tabe sig er svært, og vi ved, at det kan være utrolig kedeligt at slæbe sig afsted til træning – især i et ucharmerende, uforstående og kedeligt træningscenter. Der differencer Træneriet sig fra alle andre centre - det er nemlig kun for personlig træning og bootcamps. Det er ikke et center for medlemsskab. Derudover er Træneriet er en god blanding af stærkmandstræning, crossfit, vægtløftning og funktionel træning. De bedste aspekter fra alle træningsformer, hvilket giver træningen variation. 

Hvis du deltager på vores Women Warriors bootcamp eller Power camp for mænd, vil du sammen med andre ligesindede deltagere få en masse træning, der giver sved på panden og hvor humøret er skyhøjt. Træningen vil være en god blanding af styrke og pulsøvelser, og vi vil samtidig have mere fokus på kosten og dine centimetermål, hvis det ønskes. 

STRONG-Camp – Alle vores bootcamp forløb tager udgangspunkt i de store basisløft, og vi vil bruge god tid på teknikoptimering, teste din styrke i diverse løft og følge en fast styrkeprogrammering, der sørger for, at du bliver stærk, selvsikker og selvkørende. Det handler ikke om at være den stærkeste og konkurrere mod de andre deltagere; det handler om din egen personlige udvikling. Men på vores STRONG-Camp tager Katrina Sommer træning til helt nye højder og der er indarbejdet progression i hele forløbet. Progression er en af grundstenene i et effektivt træningsforløb. Det er progressionen der får kroppen til at tilpasse sig til nye belastninger og dermed fremtvinger fysiske forandringer. STRONG - camp er KUN for øvede (tidligere deltagere på WW eller som har haft personlig træning af godkendte trænere).


"Jo højere et træningsniveau du er på, desto vigtigere er det, at du har en progressiv load plan" / Katrina Sommer


Ønsker du et effektivt bootcamp forløb til vægttab, styrketræning, eller bedre kondition i Randers - så tilmeld dig et af vores hold her eller kontakt en af vores personlige trænere her

Læs mere →

Thomas Asp - Personlig træner

Træneriet

Med mig som din personlig træner i Randers, vil du ikke få et facit, du vil få en formel – en formel, du kan forstå og ændre i, for at finde frem til det rigtige resultat.
Læs mere →

Katrina Sommer - Personlig træner

Træneriet

Jeg tror at det ultimative mål i livet er, at opdage vores potentiale, ved at flytte os fysisk og mentalt – samt gøre det til en livsstil, at leve i en sund og stærk krop!
Læs mere →