Tagged "kostplan randers"


Kostvejledning - både online og i Randers

Træneriet

Hvad er hemmeligheden bag at opnå et varrigt vægttab? 

I Træneriet hjælper vi dagligt mennesker med at knække koden til at opnå et varigt vægttab, opbygge en livsstil med mere energi og aktivitet i hverdagen.
Vi ønsker at give dig de de rigtige værktøjer, som du skal bruge for at opnå dine mål. Dette er muligt med den rigtige sparring og den rigtige støtte. Som kostvejledere tager vi udgangspunkt i dig, din nuværende livsstil og derudfra laver vi en velovervejet plan, med sparring og støtte som gør din rejse mod et varrigt vægttab og aktiv livsstil nemmere.

 

 

Med professionel kostvejledning kan du komme i mål. 
Vi tror ikke på “one-fits-all” løsninger men på et individuelt tilpasset forløb. Vi arbejder sammen med dig og inkludere dig i forløbet. Se det som en "mini uddannelse" i kost, men som er tilpasset din hverdag, behov og livsstil. 

Kost kan være en jungel at finde rundt i - vi hører nye ting hele tiden og det skaber forvirring. I Træneriet går vi ind for at kost skal gøres simpelt og være nemt at inkorporere i din hverdag. 

Du bliver ikke overladt til dig selv, uden hjælp og sparring til at komme i mål.
Det er vigtigt at du får arbejdet de nye kostvaner ind, og samtidigt får buk med dine udfordringer med mad, følelser, og vaner. Vi taler sammen om dine gode erfaringer og dine udfordringer. Du får de redskaber, som du skal bruge for at opnå dine mål. 
Søger du en kostvejleder i Randers
Se priser herunder 

 

 

Den komplette pakke "kost- og programlægning":

Et kost- og træningsforløb er det bedste valg, hvis du ønsker de bedste resultater. Når kosten understøtter træningen, går det hele op i en højere enhed, og du får de bedste effekter af begge dele.
Du vil tydeligt kunne både mærke og se forandringen.

Kost- og programlægning i 12 uger for 4500,- BOOK

Kost- og programlægning i 24 uger for 7500,- BOOK

 

 

 

Programlægning

 • Mødes hver 4 uge af 1 times varighed for at gennemgå hvert træningsprogram, for at sikre korrekt udførelse af øvelserne. 
 • Du får skræddersyede træningsprogrammer, der passer til dine individuelle mål og som ændres efter behov
 • Programlægning er for dig som har lidt træningserfaring, men som har brug for hjælp til enten vægttab, styrke, forbedret kondition, muskelopbygning eller genoptræning.
 • Programlægning inkludere også udendørs eller hjemmetrænings programmer hvis det ønskes
 • Kropsanalyse ved opstart og afslutning (fedt%, cm mål + billeder)


Programlægning i 12 uger for 3000,- BOOK

Programlægning i 24 uger for 5000,- BOOK

 

 Kostvejledning

 • Mødes hver 4 uge af 1 times varighed til kropsanalyse 
 • Du får en kostplan/vejledning som er lavet specifikt ud fra dine oplysninger, mål og ønsker. Kostplanen justeres løbende gennem hele forløbet
 • Planen indeholder en nøjagtig angivelse af hvad du skal spise til hvert enkelt måltid, og i hvor store mængder. I vejledningen finder du alternativer til de enkelte fødevarer, så det er muligt at variere efter lyst og behov.
 • Mulighed for makro-coaching (for flexibel kosttilgang, via MyfitnessPal)
 • Kostplanen indeholder som udgangspunkt ikke opskrifter, men derimod angivelser af hvilke fødevarekilder du skal spise for at opnå de resultaterne du ønsker.
 • Individuelle anbefalinger til kosttilskud.


Programlægning i 12 uger for 3000,- BOOK

Programlægning i 24 uger for 5000,- BOOK

 

 

 

Mulighed for tilkøb af kropsanalyse (fedt% måling, billeder, cm mål) for 150,- 

 

 

Din booking er bindende! Efter tilmelding og betaling af det fulde beløb eller betaling af 1 rate, er din tilmelding bindende og der er ikke mulighed for at få refunderet pengene. Dette gælder også selvom at betalingen først falder til senere og det er ratebetaling, dvs. at det samlede beløb betales under alle omstændigheder. Det er dog muligt at sælge eller videregive din plads til en anden, hvilket du selv står for. Læs mere her.

 
Læs mere →