Bootcamp i Randers

Træneriet

Hvorfor deltage på en bootcamp? En bootcamp er for dig, der søger den seriøse træning, men samtidig også den gode stemning, man ofte ser i hold sport. Med et bootcamp forløb i Træneriet vil du sammen med ligesindede deltagere få en god og seriøs mængde træning, hvor humøret er højt, og hvor vi sammen kan motivere hinanden til at skabe bedre resultater.

At deltage på en bootcamp i Randers kan for mange være et fantastisk værktøj. Du har mulighed for at snakke, diskutere og dele viden med personer, som ofte er i samme båd som dig selv. At træne sammen som et fællesskab, skaber energi og glæde i træningen og det kan alt sammen hjælpe dig på vej – både under forløbet, men også efter bootcamp forløbet er slut.Byens bedste bootcamp - Anderledes, end hvad du før har set eller prøvet!

Vi har udviklet et bootcamp koncept, som strækker sig langt over standarden i forhold til, hvad du ellers ser i diverse centre. Med vores bootcamp går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi afvikler små hold og oftest i samarbejde med andre trænerer for at holde kvaliteten super høj. Vi ønsker, at vores bootcamp forløb skal minde om et helt normalt 1-1 Personlig træner forløb – et bootcamp forløb hvor du stadig kan få den nødvendige coaching og vejledning.
Måden vi strukturerer vores bootcamp på, gør det muligt for os at give dig den mængde opmærksomhed, det kræver for, at du føler, du kan komme i mål.


Her får du en energisk, punktlig og dedikeret personlig træner. Jeg har fået bedre styr på den rette teknik, samt hvordan jeg varierer min træning. Det er fantastisk at mærke en klar udvikling; jeg er blevet meget stærkere – ikke kun fysisk, men også mentalt. / Christina Nielsen

 

Bootcamp med fokus på seriøs træning i Randers – en sjov og anderledes måde at træne på. 

Et bootcamp forløb skal være sjovt, lærerigt, motiverende og ikke mindst resultatgivende. Vi sørger for at skabe rammerne for et fedt træningsmiljø, der kan opfylde disse krav. På vores bootcamp i Træneriet er der seks til otte deltagere, som alle har samme mål. Det skaber tryghed og en afslappet atmosfære. Vi vælger også at holde deltagerantallet nede for at gøre bootcamp forløbet mere intimt og personligt. Så er du til seriøs træning med et twist af hygge, så lover vi dig, at du ikke bliver skuffet!

 

Træneriet's bootcamps i Randers er en form for 'miniuddannelse' i korrekt  styrketræning. Deres trænere er dybt passioneret for at lære fra sig og møder hver af os på vores eget niveau. Tak for jer! / Mia 

 

Forskellige fokuspunkter til forskellige behov - Er dit mål at tabe dig er vores bootcamp også den rette løsning for dig. For hvis dit fokus er vægttab så tager vi udgangspunkt i vægttab, og vi vil gøre vores bedste for at skabe et fantastisk træningsmiljø, der motiverer dig. At tabe sig er svært, og vi ved, at det kan være utrolig kedeligt at slæbe sig afsted til træning – især i et ucharmerende, uforstående og kedeligt træningscenter. Der differencer Træneriet sig fra alle andre centre - det er nemlig kun for personlig træning og bootcamps. Det er ikke et center for medlemsskab. Derudover er Træneriet er en god blanding af stærkmandstræning, crossfit, vægtløftning og funktionel træning. De bedste aspekter fra alle træningsformer, hvilket giver træningen variation. 

Hvis du deltager på vores Women Warriors bootcamp eller Power camp for mænd, vil du sammen med andre ligesindede deltagere få en masse træning, der giver sved på panden og hvor humøret er skyhøjt. Træningen vil være en god blanding af styrke og pulsøvelser, og vi vil samtidig have mere fokus på kosten og dine centimetermål, hvis det ønskes. 

STRONG-Camp – Alle vores bootcamp forløb tager udgangspunkt i de store basisløft, og vi vil bruge god tid på teknikoptimering, teste din styrke i diverse løft og følge en fast styrkeprogrammering, der sørger for, at du bliver stærk, selvsikker og selvkørende. Det handler ikke om at være den stærkeste og konkurrere mod de andre deltagere; det handler om din egen personlige udvikling. Men på vores STRONG-Camp tager Katrina Sommer træning til helt nye højder og der er indarbejdet progression i hele forløbet. Progression er en af grundstenene i et effektivt træningsforløb. Det er progressionen der får kroppen til at tilpasse sig til nye belastninger og dermed fremtvinger fysiske forandringer. STRONG - camp er KUN for øvede (tidligere deltagere på WW eller som har haft personlig træning af godkendte trænere).


"Jo højere et træningsniveau du er på, desto vigtigere er det, at du har en progressiv load plan" / Katrina Sommer


Ønsker du et effektivt bootcamp forløb til vægttab, styrketræning, eller bedre kondition i Randers - så tilmeld dig et af vores hold her eller kontakt en af vores personlige trænere her

bootcamp randers kostplan Personlig træning randers styrketræning vægttab women warriors

← Tidligere Nye →