Personlig træning Randers

Træneriet

 

 

 Personlig træning handler om meget mere end blot vægttab og styrketræning; det handler om den personlige udvikling på alle fronter. Har du en krop, du føler dig tilpas, stærk og sund i, vil det kunne overføres til alle andre aspekter i din hverdag.

 

 

ALLE FORLØB INKLUDERER

  • Opstartssamtale a' 45 min varighed

  • Fedt % måling, billeder og kropsmål ved opstart og afslutning 

  • Kostplanlægning/koststrategi med løbende justeringer, i forhold til fremgang og mål. 

  • Du får skræddersyede træningsprogrammer, der passer til dine individuelle mål (fedtforbrænding, styrke eller øget muskelmasse) og som ændres efter behov (ca. hver 4-6 uge).

  • Sparring igennem hele forløbet via mail el. messenger

12 UGER

24 UGER

48 UGER

1 TRÆNING OM UGEN

6.000,- / 500/time

11.400,- / 475/time

21.600,- / 450/time

2 TRÆNINGER OM UGEN

11.400,- / 475/time

21.600,- / 450/time

38.400,- / 400/time

3 TRÆNINGER OM UGEN

16.200,- / 450/time

30.600,- / 425/time

54.000,- / 375/time

4 TRÆNINGER OM UGEN

20.400,- / 425/time

38.400,- / 400/time

67.200,- / 350/time

5 TRÆNINGER OM UGEN

24.000,- / 400/time

45.000,- / 375/time

78.000,- / 325/time

Ratebetaling: Her pålægges gebyr på 100,- pr rate.

 

 

 

Få personlig træning med din veninde, kollega eller nabo - DUO forløb

 

 

 

HVORDAN BESTILLER DU?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker noget specificeret, så tøv ikke med at kontakte kontakte os her hvor du skriver lidt om dig selv, hvem du ønsker som din personlige træner, hvad dit mål er. 

Vi kan også altid mødes til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

 

MØD VORES PERSONLIGE TRÆNERE: 

 

 Det ultimative mål for mig er at mine klienter skal opnå deres mål samt opdage deres potentiale, realisere deres styrke, afprøve deres grænser og udvikle en kraftfuld tankegang, der vokser gennem målrettet fysisk træning.

Jeg ønsker at inspirere og motivere dig til at få en passion for livet, som er fyldt med handling, styrke, lidenskab, ydeevne og lysten til at maksimere din hverdag.

Jeg er yderst erfaren og bruger en bred vifte af metoder til at hjælpe mine klienter til at nå deres personlige mål, herunder fokus på optimal mobilitet, styrketræning, personlig coaching samt livsstilsændringer som søvn, ernæring og stresshåndtering.

Min passion er at hjælpe mine klienter med at nå deres mål, om det måtte være vægttab, øget styrke eller en sundere livsstil. Jeg elsker at se mine klienter med at leve livet fuldt ud og få den krop og det liv de altid har drømt om. 

Læs mere om Katrina her.
 
 

 

Mit navn er Line Schjønning Mikkelsen, og jeg arbejder som personlig træner.

Jeg har en kandidat i idræt, hvorfor jeg har stor viden indenfor træning, skadeforebyggelse, sundhed, motivation og vaner.

Jeg kan hjælpe dig med alt fra fedttab til øget muskelstyrke, men jeg kan også hjælpe dig med at ændre dine vaner og styrke din selvtillid!

Jeg tror ikke på ”one-fits-all”-løsninger, og jeg tilpasser derfor hvert enkelt træningsprogram og kostplan til den enkelte. Vi skal sammen finde en løsning, som rykker DIG!

Læs mere om Line her.


 
Maja er en stærk kvinde med ben i næsen og så er hun heeeeeelt nede på jorden.

Når Maja ikke render rundt i Træneriet, så bruger hun meget af hendes fritid på at dyrke CrossFit - hvilket hun også er ret badass til hvis du spørger os andre. 

Hun startede med at lege med vægte som 15 årig og udannede sig som personlig træner som 20 årig og har derfor flere års erfaring med både 1;1 træning og holdtræning. I 2018 blev hun færdig som precision nutrition coach, som er en engelsk kostvejleder uddannelse.

"Træning for mig spreder glæde og jeg brænder for at give glæden videre. Jeg går meget op i andre mennesker og at alle har det godt."

Så får du fornøjelsen af at møde Maja, kan du forvente en kvinde som sprudlenede, stærk og glad!

 

Jeg specialiserer i livsstilsændringer og at gøre dig bomstærk gennem stærk mandstræning.
Jeg fokuserer på at give dig værktøjer til at blive en stærkere og sundere udgave af dig selv, ved at altid kombinere hård træning med et godt grin. Vælger du mig som træner, er du sikker på at blive udfordret og blive meget klogere på din egen krop.

Jeg er uddannet personlig træner på Fitness Institute og har derudover selv trænet i mere end 10 år, hvor jeg samtidig har tilegnet mig viden inden for træning, kost og sundhed.

Jeg brænder for at skabe resultater og går ikke ind for quick fixes, men ønsker at lære dig, hvordan du selv kan beholde og forbedre dine resultater med træning og god kost.

 

← Tidligere Nye →