Line Mikkelsen

Træneriet

Hvem er jeg? 
Jeg er en helt almindelig 25-årig kvinde, der har interesse indenfor træning og sundhed. Jeg styrketræner og dyrker poledance, og jeg elsker at udfordre mig selv, så jeg kan blive dygtigere. Men jeg er ikke kun en trænings-nørd, for jeg elsker også at bage, læse bøger, rejse og være sammen med min familie. Så bare rolig – jeg er nede på jorden, smilende og sjov (hvis jeg selv skal sige det).

Jeg har selv været igennem et forløb med personlig træner, hvor jeg tabte 8 kg og blev meget stærkere, end jeg var før. Så jeg ved, hvordan det føles at stå den anden side, og kan derfor nemmere sætte mig ind i dit sted og se tingene fra sin synsvinkel. Ligesom dig har jeg oplevet modgang med min træning og alle mine intentioner, om at ændre livsstil. Men jeg er her nu, og jeg er klar til at hjælpe dig, så du ikke skal stå på egne ben fra start. Jeg ved, hvor svært det er at ændre sine vaner, hvorfor jeg vil støtte dig igennem hele processen!

Personlig træner Randers  - Line
Hvordan er min tilgang til personlig træning?
Min grundlæggende tankegang er hjælp til selvhjælp – for uanset hvad dit mål er, så kan du godt selv! Jeg hjælper dig blot på vej og sørger for, at du bliver udfordret og udvikler dig, både fysisk og psykisk. Jeg har specialiseret mig i vaner og vaneændringer indenfor kost og motion, hvorfor jeg har en bred vifte af metoder, der kan hjælpe netop dig til at komme i mål med dine drømme.

For mig er det vigtigt, at du finder en balance i processen og føler, at du kan forene de vigtige aspekter i livet såsom arbejde eller skole, familie og fritidsinteresser, mens du skaber nye og sundere vaner.

 

← Tidligere Nye →