Katrina Sommer - Personlig træner

Træneriet

Jeg har trænet kvinder i årevis, og åbnede Træneriet i starten af 2018.

Træneriet er et sted hvor du kan koble fra - slippe presset til at være så perfekt hele tiden, droppe facaden du lægger for dagen så folk ikke skal bekymre sig om dig. Det er sgu så udmattende er det ikke? Her er vi ærlige og viser vores sande jeg.

Jeg har specialiseret mig i at træne kvinder. Jeg er her for at hælpe dig med at booste din forbrænding, gøre dig bomstærk, styrke din selvtillid og tilføje ekstra energi og glæde til din hverdag.  

Derudover har jeg har et ønske om at kende den virkelige dig. Den side af dig hvor du slipper alle hæmninger og selvhad, den side af dig som i hemmelighed drømmer om at opnå det liv du altid har drømt om og som er villig til virkelig at gøre hvad der skal til. Jeg er her for at udfordre og lære dig, hvordan du opretter et liv med mening, eventyr og romantik.

Det er NU - ikke på mandag, ikke til d. 1, ikke i det nye år -  jeg vil se handling her og nu. Er du klar?

 ”Katrina du er den bedste! Jeg troede, jeg vidste alt der var at vide om at spise rigtigt og tabe sig, og at det var mig, som den var gal med. Katrina hjalp med at afsløre, hvad der virkelig manglede og viste mig en endnu bedre måde at elske min krop og mit liv. Jeg er så taknemmelig for at have været i stand til at arbejde med hende. Jeg arbejder stadig på at tabe lidt fedt, men jeg sikker på at jeg lever mere. Jeg får komplimenter for mit udseende hele tiden, og jeg føler mig gladere og mere levende. Katrina er en fantastisk træner. Hvis du har problemer med dit kropsbillede eller kæmpet en kamp for at tabe dig, så skal du hyre hende!”  …. Mette Andreassen

 

 

Kvinder kontakter mig, fordi de ønsker at tabe sig, fordi de tror, at ved at tabe 5-10 kilo så får de deres billet til et lykkeligere liv. De ønsker at være i stand til at gå ind i en butik og se godt ud i alt, de ønsker at vende hoveder, når de går ind i et rum. Mest af alt ønsker de at føle ægte og dyb kærlighed til dem selv, de vil have troen på dem selv, så de bliver i stand til at gå efter deres drømme og blive den smukke, og lykkelige kvinde, de er beregnet til at være.

Det ultimative mål for mig er at mine klienter skal opnå deres mål samt opdage deres potentiale, realisere deres styrke, afprøve deres grænser og udvikle en kraftfuld tankegang, der vokser gennem målrettet fysisk træning. Jeg ønsker at inspirere og motivere dig til at få en passion for livet, som er fyldt med handling, styrke, lidenskab, ydeevne og lysten til at maksimere din hverdag. Jeg elsker at se en person ende med at leve livet fuldt ud og få den krop og det liv de altid har drømt om. 

Jeg har hjulpet kvinder med at leve mere, elske mere, indse deres potentiale, for derved at gå efter deres drømme nu og ikke først når de har tabt de 10 kg.

 

 

”At arbejde med Katrina har givet den tillid, jeg havde brug for at sparke min virksomhed og liv i gang. Uden at være bevidst om det, gik jeg og ventede (og lavede undskyldninger) for at tage mit liv i mine egne hænder og skabe mit ultimative scenario. Ikke mere ventetid, ikke mere stress, bare smuk, bevidst handling”. Bettina Sørensen

Ved at lære at tage upåklagelig vare på sig selv og elske sin krop uanset hvilken tilstand den er i nu. Dine tanker og selv-snak kan bygge dig op eller bryde dig ned. Eliminer den negative selv-snak. Sæt en ære i at du er unik og fejre dine styrker! Vælg selvkærlighed frem for selvhad og du vil du hurtigt begynde at behandle din krop godt.

 

Katrina viste mig hvordan mine egne handlinger og adfærd kan ændre retningen/tilstanden af mit forhold og mit liv. Nu er min mand og jeg er dybt forelsket igen. Jeg føler mig sexet, selvsikker, begæret og vi har fået tillid tilbage i forholdet. Jeg ville aldrig have stået her uden Katrinas ekstraordinær støtte og vejledning.

 

 

Jeg tror at det ultimative mål i livet er, at opdage vores potentiale, ved at flytte os fysisk og mentalt – samt gøre det til en livsstil, at leve i en sund og stærk krop!

"Jeg vil have dig til at leve et liv, der er lidenskabelig, fuld af latter, med smukke relationer og frem for alt, et liv, hvor du virkelig elsker hvem du er." / Katrina

bootcamp randers Personlig træning Personlig træning randers vægttab

Nye →