Women Warriors Øvede Bootcamp

Træneriet

 

BOOK DIN PLADS PÅ ET ØVET HOLD OG SPAR ENTEN - 25% eller - 35%

Du sparer ialt 2586,- ved tilmelding med koden: WARRIOR25
Du sparer ialt 3984,- som Battletested Warrior  (skriv til din træner for at få oplyst koden) 

 

Du får altså 24 ugers træning fra uge 2 til og med uge 26.
Warrior25 =  6 x 1424,- 
Battledtested = 6 x 1236,- (For dig der har gået der 1 år)
Normal pris er 6 x 1900,- 

Rabatkode skal oplyses under kundeinformation ved tilmelding.

Vi har skåret ned for antallet af rater og derfor bliver rate prisen pr gang lidt højere. Men vi har ikke forhøjet den samlede total pris. 

 

TIRSDAG OG TORSDAG v. Line

06.00-07.00 BOOK 

16.00-17.00 BOOK 

17.15-18.15 BOOK 

18.30-19.30 BOOK  

 

TIRSDAG OG TORSDAG v. Nicole 

07.00-08.00 BOOK 

17.15-18.15 BOOK   

18.30-19.30 BOOK 

19.45-20.45 BOOK

 

MANDAG & ONSDAG. Katrina

05.45-06.45 BOOK 

16.45-17.45 BOOK 

18.00-19.00 BOOK 

Bootcampen varer 24 uger (uge 2-26) 


Øvede hold = Er kun for tidligere Women Warriors eller kvinder med god grundform, samt at du skal have skiftet bekendtskab med dødløft, squat, bænk. 
Kontakt os for at høre om du er egnet til dette hold her 


Du har 14 dages fortrydelsesret efter din booking, herefter er din booking bindende ! Dette gælder også selvom at betalingen er ratebetaling dvs. at det samlede beløb betales under alle omstændigheder. Det er dog muligt at sælge eller videregive din plads til en anden kvinde, hvilket du selv står for.


Hvis din personlige træner er forhindret i dagens undervisning, vil én anden dygtig træner være stand-in.

Er du forhindret i at deltage til én eller flere træninger, pga. ferie, sygdom eller andet, tilbydes der ikke rabat eller afslag i prisen, og det er heller ikke en mulighed at deltage på et andet hold. Udeblivelse fra en gruppetræning kan ikke erstattes af personlig træning. Ændringer i persondata som f.eks navn, adresse og e-mail bedes du venligst oplyse til Katrina Sommer. 

Tilmelding efter først-til-mølle princippet. Er dit ønskede hold fyldt, så kan du skrive en besked her om at komme på ventelisten eller jeg kan kontakte dig med et alternativ.  

Minimum 6 deltagere pr. hold for at holdet bliver gennemført. 

 

 
Læs mere →

Kostvejledning - både online og i Randers

Træneriet

Hvad er hemmeligheden bag at opnå et varrigt vægttab? 

I Træneriet hjælper vi dagligt mennesker med at knække koden til at opnå et varigt vægttab, opbygge en livsstil med mere energi og aktivitet i hverdagen.
Vi ønsker at give dig de de rigtige værktøjer, som du skal bruge for at opnå dine mål. Dette er muligt med den rigtige sparring og den rigtige støtte. Som kostvejledere tager vi udgangspunkt i dig, din nuværende livsstil og derudfra laver vi en velovervejet plan, med sparring og støtte som gør din rejse mod et varrigt vægttab og aktiv livsstil nemmere.

 

 

Med professionel kostvejledning kan du komme i mål. 
Vi tror ikke på “one-fits-all” løsninger men på et individuelt tilpasset forløb. Vi arbejder sammen med dig og inkludere dig i forløbet. Se det som en "mini uddannelse" i kost, men som er tilpasset din hverdag, behov og livsstil. 

Kost kan være en jungel at finde rundt i - vi hører nye ting hele tiden og det skaber forvirring. I Træneriet går vi ind for at kost skal gøres simpelt og være nemt at inkorporere i din hverdag. 

Du bliver ikke overladt til dig selv, uden hjælp og sparring til at komme i mål.
Det er vigtigt at du får arbejdet de nye kostvaner ind, og samtidigt får buk med dine udfordringer med mad, følelser, og vaner. Vi taler sammen om dine gode erfaringer og dine udfordringer. Du får de redskaber, som du skal bruge for at opnå dine mål. 
Søger du en kostvejleder i Randers
Se priser herunder 

 

 

Den komplette pakke "kost- og programlægning":

Et kost- og træningsforløb er det bedste valg, hvis du ønsker de bedste resultater. Når kosten understøtter træningen, går det hele op i en højere enhed, og du får de bedste effekter af begge dele.
Du vil tydeligt kunne både mærke og se forandringen.

Kost- og programlægning i 12 uger for 4500,- BOOK

Kost- og programlægning i 24 uger for 7500,- BOOK

 

 

 

Programlægning

 • Mødes hver 4 uge af 1 times varighed for at gennemgå hvert træningsprogram, for at sikre korrekt udførelse af øvelserne. 
 • Du får skræddersyede træningsprogrammer, der passer til dine individuelle mål og som ændres efter behov
 • Programlægning er for dig som har lidt træningserfaring, men som har brug for hjælp til enten vægttab, styrke, forbedret kondition, muskelopbygning eller genoptræning.
 • Programlægning inkludere også udendørs eller hjemmetrænings programmer hvis det ønskes
 • Kropsanalyse ved opstart og afslutning (fedt%, cm mål + billeder)


Programlægning i 12 uger for 3000,- BOOK

Programlægning i 24 uger for 5000,- BOOK

 

 Kostvejledning

 • Mødes hver 4 uge af 1 times varighed til kropsanalyse 
 • Du får en kostplan/vejledning som er lavet specifikt ud fra dine oplysninger, mål og ønsker. Kostplanen justeres løbende gennem hele forløbet
 • Planen indeholder en nøjagtig angivelse af hvad du skal spise til hvert enkelt måltid, og i hvor store mængder. I vejledningen finder du alternativer til de enkelte fødevarer, så det er muligt at variere efter lyst og behov.
 • Mulighed for makro-coaching (for flexibel kosttilgang, via MyfitnessPal)
 • Kostplanen indeholder som udgangspunkt ikke opskrifter, men derimod angivelser af hvilke fødevarekilder du skal spise for at opnå de resultaterne du ønsker.
 • Individuelle anbefalinger til kosttilskud.


Programlægning i 12 uger for 3000,- BOOK

Programlægning i 24 uger for 5000,- BOOK

 

 

 

Mulighed for tilkøb af kropsanalyse (fedt% måling, billeder, cm mål) for 150,- 

 

 

Din booking er bindende! Efter tilmelding og betaling af det fulde beløb eller betaling af 1 rate, er din tilmelding bindende og der er ikke mulighed for at få refunderet pengene. Dette gælder også selvom at betalingen først falder til senere og det er ratebetaling, dvs. at det samlede beløb betales under alle omstændigheder. Det er dog muligt at sælge eller videregive din plads til en anden, hvilket du selv står for. Læs mere her.

 
Læs mere →

Personlig træning Randers

Træneriet

 

 

 Personlig træning handler om meget mere end blot vægttab og styrketræning; det handler om den personlige udvikling på alle fronter. Har du en krop, du føler dig tilpas, stærk og sund i, vil det kunne overføres til alle andre aspekter i din hverdag.

 

 

ALLE FORLØB INKLUDERER

 • Opstartssamtale a' 45 min varighed

 • Fedt % måling, billeder og kropsmål ved opstart og afslutning 

 • Kostplanlægning/koststrategi med løbende justeringer, i forhold til fremgang og mål. 

 • Du får skræddersyede træningsprogrammer, der passer til dine individuelle mål (fedtforbrænding, styrke eller øget muskelmasse) og som ændres efter behov (ca. hver 4-6 uge).

 • Sparring igennem hele forløbet via mail el. messenger

12 UGER

24 UGER

48 UGER

1 TRÆNING OM UGEN

6.000,- / 500/time

11.400,- / 475/time

21.600,- / 450/time

2 TRÆNINGER OM UGEN

11.400,- / 475/time

21.600,- / 450/time

38.400,- / 400/time

3 TRÆNINGER OM UGEN

16.200,- / 450/time

30.600,- / 425/time

54.000,- / 375/time

4 TRÆNINGER OM UGEN

20.400,- / 425/time

38.400,- / 400/time

67.200,- / 350/time

5 TRÆNINGER OM UGEN

24.000,- / 400/time

45.000,- / 375/time

78.000,- / 325/time

Ratebetaling: Her pålægges gebyr på 100,- pr rate.

 

 

 

Få personlig træning med din veninde, kollega eller nabo - DUO forløb

 

 

 

HVORDAN BESTILLER DU?

Har du nogle spørgsmål eller ønsker noget specificeret, så tøv ikke med at kontakte kontakte os her hvor du skriver lidt om dig selv, hvem du ønsker som din personlige træner, hvad dit mål er. 

Vi kan også altid mødes til en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

 

MØD VORES PERSONLIGE TRÆNERE: 

 

 Det ultimative mål for mig er at mine klienter skal opnå deres mål samt opdage deres potentiale, realisere deres styrke, afprøve deres grænser og udvikle en kraftfuld tankegang, der vokser gennem målrettet fysisk træning.

Jeg ønsker at inspirere og motivere dig til at få en passion for livet, som er fyldt med handling, styrke, lidenskab, ydeevne og lysten til at maksimere din hverdag.

Jeg er yderst erfaren og bruger en bred vifte af metoder til at hjælpe mine klienter til at nå deres personlige mål, herunder fokus på optimal mobilitet, styrketræning, personlig coaching samt livsstilsændringer som søvn, ernæring og stresshåndtering.

Min passion er at hjælpe mine klienter med at nå deres mål, om det måtte være vægttab, øget styrke eller en sundere livsstil. Jeg elsker at se mine klienter med at leve livet fuldt ud og få den krop og det liv de altid har drømt om. 

Læs mere om Katrina her.
 
 

 

Mit navn er Line Schjønning Mikkelsen, og jeg arbejder som personlig træner.

Jeg har en kandidat i idræt, hvorfor jeg har stor viden indenfor træning, skadeforebyggelse, sundhed, motivation og vaner.

Jeg kan hjælpe dig med alt fra fedttab til øget muskelstyrke, men jeg kan også hjælpe dig med at ændre dine vaner og styrke din selvtillid!

Jeg tror ikke på ”one-fits-all”-løsninger, og jeg tilpasser derfor hvert enkelt træningsprogram og kostplan til den enkelte. Vi skal sammen finde en løsning, som rykker DIG!

Læs mere om Line her.


 
Maja er en stærk kvinde med ben i næsen og så er hun heeeeeelt nede på jorden.

Når Maja ikke render rundt i Træneriet, så bruger hun meget af hendes fritid på at dyrke CrossFit - hvilket hun også er ret badass til hvis du spørger os andre. 

Hun startede med at lege med vægte som 15 årig og udannede sig som personlig træner som 20 årig og har derfor flere års erfaring med både 1;1 træning og holdtræning. I 2018 blev hun færdig som precision nutrition coach, som er en engelsk kostvejleder uddannelse.

"Træning for mig spreder glæde og jeg brænder for at give glæden videre. Jeg går meget op i andre mennesker og at alle har det godt."

Så får du fornøjelsen af at møde Maja, kan du forvente en kvinde som sprudlenede, stærk og glad!

 

Jeg specialiserer i livsstilsændringer og at gøre dig bomstærk gennem stærk mandstræning.
Jeg fokuserer på at give dig værktøjer til at blive en stærkere og sundere udgave af dig selv, ved at altid kombinere hård træning med et godt grin. Vælger du mig som træner, er du sikker på at blive udfordret og blive meget klogere på din egen krop.

Jeg er uddannet personlig træner på Fitness Institute og har derudover selv trænet i mere end 10 år, hvor jeg samtidig har tilegnet mig viden inden for træning, kost og sundhed.

Jeg brænder for at skabe resultater og går ikke ind for quick fixes, men ønsker at lære dig, hvordan du selv kan beholde og forbedre dine resultater med træning og god kost.

 

Læs mere →

Line Mikkelsen

Træneriet

Hvem er jeg? 
Jeg er en helt almindelig 25-årig kvinde, der har interesse indenfor træning og sundhed. Jeg styrketræner og dyrker poledance, og jeg elsker at udfordre mig selv, så jeg kan blive dygtigere. Men jeg er ikke kun en trænings-nørd, for jeg elsker også at bage, læse bøger, rejse og være sammen med min familie. Så bare rolig – jeg er nede på jorden, smilende og sjov (hvis jeg selv skal sige det).

Jeg har selv været igennem et forløb med personlig træner, hvor jeg tabte 8 kg og blev meget stærkere, end jeg var før. Så jeg ved, hvordan det føles at stå den anden side, og kan derfor nemmere sætte mig ind i dit sted og se tingene fra sin synsvinkel. Ligesom dig har jeg oplevet modgang med min træning og alle mine intentioner, om at ændre livsstil. Men jeg er her nu, og jeg er klar til at hjælpe dig, så du ikke skal stå på egne ben fra start. Jeg ved, hvor svært det er at ændre sine vaner, hvorfor jeg vil støtte dig igennem hele processen!

Personlig træner Randers - Line
Hvordan er min tilgang til personlig træning?
Min grundlæggende tankegang er hjælp til selvhjælp – for uanset hvad dit mål er, så kan du godt selv! Jeg hjælper dig blot på vej og sørger for, at du bliver udfordret og udvikler dig, både fysisk og psykisk. Jeg har specialiseret mig i vaner og vaneændringer indenfor kost og motion, hvorfor jeg har en bred vifte af metoder, der kan hjælpe netop dig til at komme i mål med dine drømme.

For mig er det vigtigt, at du finder en balance i processen og føler, at du kan forene de vigtige aspekter i livet såsom arbejde eller skole, familie og fritidsinteresser, mens du skaber nye og sundere vaner.

 

Læs mere →

Bootcamp i Randers

Træneriet

Hvorfor deltage på en bootcamp? En bootcamp er for dig, der søger den seriøse træning, men samtidig også den gode stemning, man ofte ser i hold sport. Med et bootcamp forløb i Træneriet vil du sammen med ligesindede deltagere få en god og seriøs mængde træning, hvor humøret er højt, og hvor vi sammen kan motivere hinanden til at skabe bedre resultater.

At deltage på en bootcamp i Randers kan for mange være et fantastisk værktøj. Du har mulighed for at snakke, diskutere og dele viden med personer, som ofte er i samme båd som dig selv. At træne sammen som et fællesskab, skaber energi og glæde i træningen og det kan alt sammen hjælpe dig på vej – både under forløbet, men også efter bootcamp forløbet er slut.Byens bedste bootcamp - Anderledes, end hvad du før har set eller prøvet!

Vi har udviklet et bootcamp koncept, som strækker sig langt over standarden i forhold til, hvad du ellers ser i diverse centre. Med vores bootcamp går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi afvikler små hold og oftest i samarbejde med andre trænerer for at holde kvaliteten super høj. Vi ønsker, at vores bootcamp forløb skal minde om et helt normalt 1-1 Personlig træner forløb – et bootcamp forløb hvor du stadig kan få den nødvendige coaching og vejledning.
Måden vi strukturerer vores bootcamp på, gør det muligt for os at give dig den mængde opmærksomhed, det kræver for, at du føler, du kan komme i mål.


Her får du en energisk, punktlig og dedikeret personlig træner. Jeg har fået bedre styr på den rette teknik, samt hvordan jeg varierer min træning. Det er fantastisk at mærke en klar udvikling; jeg er blevet meget stærkere – ikke kun fysisk, men også mentalt. / Christina Nielsen

 

Bootcamp med fokus på seriøs træning i Randers – en sjov og anderledes måde at træne på. 

Et bootcamp forløb skal være sjovt, lærerigt, motiverende og ikke mindst resultatgivende. Vi sørger for at skabe rammerne for et fedt træningsmiljø, der kan opfylde disse krav. På vores bootcamp i Træneriet er der seks til otte deltagere, som alle har samme mål. Det skaber tryghed og en afslappet atmosfære. Vi vælger også at holde deltagerantallet nede for at gøre bootcamp forløbet mere intimt og personligt. Så er du til seriøs træning med et twist af hygge, så lover vi dig, at du ikke bliver skuffet!

 

Træneriet's bootcamps i Randers er en form for 'miniuddannelse' i korrekt  styrketræning. Deres trænere er dybt passioneret for at lære fra sig og møder hver af os på vores eget niveau. Tak for jer! / Mia 

 

Forskellige fokuspunkter til forskellige behov - Er dit mål at tabe dig er vores bootcamp også den rette løsning for dig. For hvis dit fokus er vægttab så tager vi udgangspunkt i vægttab, og vi vil gøre vores bedste for at skabe et fantastisk træningsmiljø, der motiverer dig. At tabe sig er svært, og vi ved, at det kan være utrolig kedeligt at slæbe sig afsted til træning – især i et ucharmerende, uforstående og kedeligt træningscenter. Der differencer Træneriet sig fra alle andre centre - det er nemlig kun for personlig træning og bootcamps. Det er ikke et center for medlemsskab. Derudover er Træneriet er en god blanding af stærkmandstræning, crossfit, vægtløftning og funktionel træning. De bedste aspekter fra alle træningsformer, hvilket giver træningen variation. 

Hvis du deltager på vores Women Warriors bootcamp eller Power camp for mænd, vil du sammen med andre ligesindede deltagere få en masse træning, der giver sved på panden og hvor humøret er skyhøjt. Træningen vil være en god blanding af styrke og pulsøvelser, og vi vil samtidig have mere fokus på kosten og dine centimetermål, hvis det ønskes. 

STRONG-Camp – Alle vores bootcamp forløb tager udgangspunkt i de store basisløft, og vi vil bruge god tid på teknikoptimering, teste din styrke i diverse løft og følge en fast styrkeprogrammering, der sørger for, at du bliver stærk, selvsikker og selvkørende. Det handler ikke om at være den stærkeste og konkurrere mod de andre deltagere; det handler om din egen personlige udvikling. Men på vores STRONG-Camp tager Katrina Sommer træning til helt nye højder og der er indarbejdet progression i hele forløbet. Progression er en af grundstenene i et effektivt træningsforløb. Det er progressionen der får kroppen til at tilpasse sig til nye belastninger og dermed fremtvinger fysiske forandringer. STRONG - camp er KUN for øvede (tidligere deltagere på WW eller som har haft personlig træning af godkendte trænere).


"Jo højere et træningsniveau du er på, desto vigtigere er det, at du har en progressiv load plan" / Katrina Sommer


Ønsker du et effektivt bootcamp forløb til vægttab, styrketræning, eller bedre kondition i Randers - så tilmeld dig et af vores hold her eller kontakt en af vores personlige trænere her

Læs mere →