Lise

Træneriet

Forståelse og personlig erfaring

Jeg har stor interesse for livsstilsændring og om hvordan den rette tilgang til kost og motion kan forbedre din livskvalitet væsentligt.

Jeg vil gerne vise dig at det sagtens kan lade sig gøre at implementere træning og sund kost i en travl hverdag med job og børn.

Jeg har selv stor erfaring inden for dette område, da jeg selv har gennemgået en stor forandring; både fysisk men bestemt også mentalt.

Jeg har selv deltaget på women worriors bootcampen i over et år, så jeg kan sætte mig 100 % ind i, hvordan det er at deltage på dette forløb. Jeg er blevet stærk og har tabt mig ca. 20 kg. Jeg har fået det meget bedre med mig selv, jeg hviler i mig selv og jeg har fået meget mere overskud i min hverdag.
Deltagelsen på holdet har givet mig interessen for sundhed og livsstilsændring og jeg har fundet ud af, hvor meget det har gjort for mit velvære. Derfor vil jeg gerne hjælpe andre, der er samme sted, som jeg har været.
 
Hos mig er der plads til succes, nedture, men bestemt også at komme op på hesten igen og faktisk blive der.
Jeg er selv faldet af hesten et par gange undervejs, men er kommet stærkt tilbage i sadlen og her har jeg faktisk formået at blive siddende lige siden.
Jeg har forbedret min livskvalitet med 1000000% og jeg vil aldrig vende tilbage til min gamle livsstil. Jeg har fået masser af overskud i min hverdag og jeg kan endelig være noget for min familie igen.
 


Women worriors er så meget mere end bare træning og sund kost, som så mange andre steder. Det er sammenhold, grin, sved og tårer. Vi er der alle for hinanden og vi kommer til at udvikle os sindssygt meget sammen!
 
Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe dig til at nå dine mål og drømme, hvad enten det er at blive stærkere, få mere overskud, tabe dig, få en sundere livsstil osv., men vi skal gøre det sammen!
 
Be bad ass!!
 
Jeg glæder mig til at træne med dig :)
 
 
 
 
 
 

Nye →