Bliv en del af Træneriet

Træneriet

Medlemsskab er kun for tidligere klienter har haft personlig træning, DUO træning, eller bootcamp i Træneriet.   

Efter du har købt dit medlemskab online, kan du afhente din nøglebrik i Træneriet.

 

Blot kontakt Thomas eller Katrina ang udlevering af nøglebrik. 

Oprettelses gebyr på 200,- betales kontant ved afhentning af nøglebrik. 

Køb månedligt medlemskab til 300,- pr. mdr 

Ved medlemsskab i Træneriet, bliver man også en del af vores private facebook gruppe for Træneriet. Medlemskab giver mulighed for at deltage i fællestræning. 

Husk at læse vores medlemsbetingelser i Træneriet.

Læs mere →

Nicole Pedersen

Træneriet

Mit navn er Nicole Pedersen og jeg arbejder som personlig træner i Træneriet.

Min tilgang til den personlige træning er at gøre dit forløb komplet individuelt, så det passer perfekt til det du vil opnå. Her sættes flere metoder i spil:

Er det uhensigtsmæssige vaner som spænder ben for, at du kan nå dine mål? eller mangler du en der fortæller dig præcis hvad du skal gøre, for at give dig det sidste skub ud af din komfortzone?

Jeg har læst en professionsbachelor i fysioterapi, hvorigennem jeg har fået viden indenfor følgende punkter: Træning, fysiologi/anatomi, sundhed, motion, kommunikation og motivation samt skadesforebyggelse/skadesbehandling.

Det giver mig en uforklarlig positiv energi når jeg kan få lov til at støtte og vejlede mine klienter til, at blive den bedste udgave af dem selv. Både indeni og udenpå!
Læs mere →

Lise

Træneriet

Forståelse og personlig erfaring

Jeg har stor interesse for livsstilsændring og om hvordan den rette tilgang til kost og motion kan forbedre din livskvalitet væsentligt.

Jeg vil gerne vise dig at det sagtens kan lade sig gøre at implementere træning og sund kost i en travl hverdag med job og børn.

Jeg har selv stor erfaring inden for dette område, da jeg selv har gennemgået en stor forandring; både fysisk men bestemt også mentalt.

Jeg har selv deltaget på women worriors bootcampen i over et år, så jeg kan sætte mig 100 % ind i, hvordan det er at deltage på dette forløb. Jeg er blevet stærk og har tabt mig ca. 20 kg. Jeg har fået det meget bedre med mig selv, jeg hviler i mig selv og jeg har fået meget mere overskud i min hverdag.
Deltagelsen på holdet har givet mig interessen for sundhed og livsstilsændring og jeg har fundet ud af, hvor meget det har gjort for mit velvære. Derfor vil jeg gerne hjælpe andre, der er samme sted, som jeg har været.
 
Hos mig er der plads til succes, nedture, men bestemt også at komme op på hesten igen og faktisk blive der.
Jeg er selv faldet af hesten et par gange undervejs, men er kommet stærkt tilbage i sadlen og her har jeg faktisk formået at blive siddende lige siden.
Jeg har forbedret min livskvalitet med 1000000% og jeg vil aldrig vende tilbage til min gamle livsstil. Jeg har fået masser af overskud i min hverdag og jeg kan endelig være noget for min familie igen.
 


Women worriors er så meget mere end bare træning og sund kost, som så mange andre steder. Det er sammenhold, grin, sved og tårer. Vi er der alle for hinanden og vi kommer til at udvikle os sindssygt meget sammen!
 
Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe dig til at nå dine mål og drømme, hvad enten det er at blive stærkere, få mere overskud, tabe dig, få en sundere livsstil osv., men vi skal gøre det sammen!
 
Be bad ass!!
 
Jeg glæder mig til at træne med dig :)
 
 
 
 
 
 

Læs mere →