Privatlivspolitik

Træneriet

Privatlivspolitik

PERSONLIG TRÆNER Katrina sommer ønsker at sikre et højt niveau af persondata sikkerhed og dermed beskyttelse af personoplysninger – både for vores klienter og medarbejdere.

 

I det følgende kan du læse hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

 

1.Dataansvarlig

 

Katrina Sommer er dataansvarlig og håndterer personlige data efter den gældende lovgivning og vil løbende tilpasse vores procedurer, så det opfylder EU reglerne som træder i kræft d. 25. maj 2018 (GDPR).

 

Hvilke oplysninger indsamles?

Som træner/sundhedsvirksomhed indsamler Katrina Sommer kun de oplysninger, du selv afgiver i forbindelse med at du booker vores serviceydelser. Når du afgiver dine personlige oplysninger, giver du dermed også dit samtykke til at vi kan anvende disse oplysninger.

 

Vi indsamler personlige oplysninger som følger:

 

Via browser cookies

Når du foretager en booking for første gang

Hvis du som kunde anmoder som et tilbud pr mail og ved indgåelse af en samarbejdsaftale

Når du bruger vores digitale platforme som fx vores website og lukkede facebook grupper.

Vi sikrer at opbevaring og behandling af alle data sker efter gældende lovgivning.

 

 

 

Katrina Sommer og TRÆNERIET indsamling af personoplysninger.

Vi indhenter følgende personoplysninger:

 

Almene personoplysninger som fx navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse

Navn og e-mailadresse i forbindelse med booking/aftale

Browserinformation

Feedback ved deltagelse i online baserede konkurrencer

Særlige personoplysninger.

 

Udover de almene personoplysninger ved booking af ydelser kan du efter eget ønske oplyse PERSONLIG TRÆNER Katrina Sommer om særlige personlige data, som fx hensyn til handicap, allergier, specifikke medicinske data. Såfremt vi modtager disse informationer fra dig, betragter PERSONLIG TRÆNER Katrina Sommer denne information som et samtykke til at vi dermed registrerer disse oplysninger.

 

Ved booking af serviceydelser gemmer PERSONLIG TRÆNER KATRINA SOMMER de oplysninger, som du har oplyst i op til 24 måneder hvorefter oplysningerne slettes. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for at vi kan opfylde lovkrav.

 

Udover gennemførelsen af selve bestillingen, bliver de opgivne oplysninger kun anvendt, hvis du f.eks. henvender dig med spørgsmål, eller hvis der er fejl i bestillingen.

 

Til hvilket formål indsamles data?

PERSONLIG TRÆNER KATRINA SOMMER indsamler personoplysninger i forbindelse med de serviceydelser, som PERSONLIG TRÆNER KATRINA SOMMER leverer overfor vores klienter og som er beskrevet her i nærværende persondatapolitik.

 

PERSONLIG TRÆNER KATRINA SOMMER indsamler personoplysninger

 

Når vi behandler din booking og køb af vores serviceydelser.

Ved tilmelding til vores konkurrencer

Ved løbende analyser af dine interesser i forhold til vores serviceydelser med det formål løbende at forbedre vores ydelser til dig

Ved opfyldelse af lovkrav.

 

 

Juridisk grundlag.

Vi behandler dine data ud fra vores legitime interesser, som er :

 

At levere PERSONLIG TRÆNER KATRINA SOMMER serviceydelser til vores klienter

At indgå i kundesamarbejde – og kontrakter

At forbedre den samlede kundeoplevelse via analyse og statistik af generel brugeradfærd

 

 

Vi behandler derfor dine persondata, som en del af indgåelse af et samarbejde, eller en konkret kontrakt.

 

Vi indsamler og behandler dine persondata ud fra en legitim interesse, med mindre din interesse går forud for dette. Vi sender fx nyhedsbreve til dig som du frivilligt har tilmeldt dig, og som du til hver en tid kan afmelde dig frit. Ligeledes kan legitime interesser være analyser af generel brugeradfærd med det formål at forbedre din oplevelse af PERSONLIG TRÆNER KATRINA SOMMER serviceydelser.

 

Ved din oplysning om særlige forhold der har relevans for den pågældende serviceydelse (allergi, handicap osv.) anvender vi disse oplysninger for at tilpasse vores serviceydelse til det pågældende ophold.

 

Opbevaring af dine personlysninger.

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt – både i henhold til gældende lovgivning og i forhold til at kunne levere vores serviceydelser til dig.

 

Personoplysninger slettes herefter på sikker vis. Som hovedregel opbevarer vi dine oplysninger i op til 24 måneder efter du er stoppet som kunde hos os.

 

Nogle personoplysninger opbevarer vi i kortere tid eller længere tid. Bogføringsoplysninger og lign. Som er nødvendige for at dokumentere vores bogføring opbevarer vi i op til 5 år efter gældende lov.

 

PERSONLIG TRÆNER KATRINA SOMMER anvender cookies til vores digitale ydelser. Se mere her (link til cookie politik).

 

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

 

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 

Dine rettigheder

Du har ifølge Persondataloven ret til at få indsigt i hvilke oplysninger PERSONLIG TRÆNER KATRINA SOMMER har til rådighed om dig og til at få ajourført disse oplysninger til enhver tid. Ligeledes har du ret til at få slettet de personoplysninger PERSONLIG TRÆNER KATRINA SOMMER har om dig. Hvis du ønsker dette, vil Molskroen slette alle oplysninger, som PERSONLIG TRÆNER KATRINA SOMMER ikke ifølge lovgivningen er pålagt at gemme. Såfremt du har indgivet samtykke til at PERSONLIG TRÆNER KATRINA SOMMER behandler dine persondata, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

 

Hvis du ønsker at få slettet alle dine personoplysninger, kan du henvende dig skriftligt med navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

 

Du bedes skrive til:

 

PERSONLIG TRÆNER KATRINA SOMMER,

Sundmedsommer@gmail.com