Tagged "Firmatræning"


Firma træning

Træneriet

DERFOR SKAL DIT FIRMA TILBYDE PERSONLIG TRÆNING TIL MEDARBEJDERNE:

Firmatræning er et værktøj til bedring af både virksomhedsprofil og image, samt medarbejderånd og medarbejderhelbred.
Virksomhedens image afspejles i de muligheder og tilbud en medarbejder får på arbejdspladsen eller i forbindelse med arbejdet - et tilbud om træning, øget selvværd og godt helbred vil have positiv effekt på firmaets ansatte.
Især i disse tider er der mere fokus på sundhed og motion end nogensinde før og at tage medansvar for ens medarbejderes helbred gavner ikke blot medarbejderne, men også virksomhedens produktivitet.
Helbredets bedring sætter sygefraværet ned og det er sød musik for de fleste arbejdsgivere.
Træning kan have utrolig effekt for livskvaliteten ved for eksempel øget energi og bedre fokus, for andre kan træningen give personlig balance og øget selvværd, selvtillid, bedre håndtering af stress.

 

Læs hvad Kammi tømrefirma fik ud af af firmatræning her 

 "Dygtige Katrina Sommer og Thomas Asp styrker arbejdspladsens sociale teamspirit ved bl.a., at optimere fællesskabet og forbedre den sociale - og fysiske, såvel som den psykiske for mange vedkommendes, sundhed blandt personalet igennem hård og energigivende fællestræninger."

 

 

Det indebære:

  • 2 x ugentlig træninger 
  • Der vil være 1:1 kontakt med din personlige træner til hver træning. 
  • Kropsanalyse ved opstart og afslutning (cm mål, fedt %, billede mm)
  • T-shirt med Træneriet's logo
  • Effektive fullbody træningsprogrammer
  • Kostplan/råd mm.Dette er for dem som:
Har en virksomhed eller personalegruppe der trænger til at blive styrket på flere områder.  Træneriet’s forløb er en god blanding af stærkmandstræning, crossfit, vægtløftning og funktionel træning. Træning skal være både hårdt, lærerigt og sjovt. Vores mål er at skabe en god atmosfære, hyggelig stemning, sammenhold og et fællesskab. Alle vores forløb tager udgangspunkt i de store basisløft, og vi vil bruge god tid på teknikoptimering, teste jeres styrke i diverse løft og følge en fast styrkeprogrammering, der sørger for, at I bliver stærke og selvkørende.

 

 

"Et glad personale med social sund trivsel iblandt kan udvise mere overskud på arbejdspladsen. Kommunikationen og samarbejdet imellem kan klart styrkes og det kan i sidste ende give overvældende resultater for virksomheden."

 

 

Lyst til at høre mere om hvad vi kan gøre for dig og dine medarbejdere ? 

Så send en mail til sundmedsommer@gmail.com

 

Læs mere →